ÜRÜNLER/HİZMETLER > METAL%20K%C4%B0REM%C4%B0T

METAL KİREMİT

Metal kiremitleri konutlarda, iş merkezlerinde ve endüstriyel tesislerde, 10 -90 derece arasında eğimi bulunan çatılarda ekonomik, uzun ömürlü bir kullanım ve estetik bir görünüm sağlamak üzere tasarımlanmıştır. Sistem geleneksel kil yada beton kiremitlerin görünümünü veren hafif madeni esaslı kiremitlerden ve aksesuarlardan oluşur.

Sistem tesis edildikten sonra uzun ömürlü ,her türlü hava koşullarına dayanıklı, hemen hiç bakım gerektirmeyen bir çatı sağlar.

 Metal Kiremit sistemi, alüminyum-çinko alaşımı ile kaplanmış çelikten yapılarak; çelik, mineral dolgulu akrilik ile kaplandıktan sonra, taş granüllerle ve daha sonra şeffaf akrilik tabaka ile kaplanır.

Aynı yöntemle üretilmiş aksesuarlar mevcuttur.

TANIMLAMA:

Metal kiremitler, astarlı çelik levha geleneksel kiremit şeklinde preslendikten sonra, mineral dolgulu akrilik tabaka ile kaplanır. Bu tabakanın üzerine taş granüller uygulanır ve en son şeffaf akrilik tabaka ile kaplanır.

Dekoratif yüzeylere uyan ek bitiş elemanları istek üzerine sağlanabilir. Ildızbond kiremit ve aksesuarlarının şekil ve boyutları aşağıda verilmiştir.

Metal kiremit ve aksesuarlarının kesim ve bükümleri için bükücü, giyotin ve teneke makası gibi alet edevatları piyasadan temin etmek mümkündür.

Metal kiremitler 50 mm boyunda, 2,5 mm çapında sıcak daldırma yöntemi ile galvanizlendikten sonra özel boyalar ile boyanarak korozyona karşı güçlendirilmiş metal kiremit çivileri ile monte edilir. Aksesuarların montajında ise aynı özelliklerde 30 mm boyunda çiviler kullanılır.

Aksesuar montajından sonra çivi başlarının kapatılmalarında ve gerekli görülen diğer yerlerde kullanılmak üzere özel kopolimerlerden ve aynı renklerde doğal taş granüllerden oluşan rötuş takımı kullanılır.

 

© 2005 Copyright Baltaş Çatı Kaplama San. Tic. Ltd. Şti.
Design by 3T Bilişim