ÜRÜNLER/HİZMETLER > %EF%BF%BD%EF%BF%BDzolasyon%20Malzemeleri

BITULINE EXTRA MEMBRANLAR

BITULINE EXTRA - Extra serisi membranlar
Atactic Polypropylene(APP) katkılı modifiye bitümden üretilen plastomerik tip membranlardır. Arttırılmış donatı ağırlığıyla daha yüksek gerilmelere dayanabilen extra serisi Bituline'ler, çetin hava koşullarına sahip özel bölgelerde de çok iyi performans gösterirler.Özel bir tip olan EP 410 karayollarının su yalıtımında kullanılmak üzere donatılan "ağır" yük membranıdır.

ALÜMİNYUM FOLYOLU KEÇELİ MEMBRAN
BITULINE ALUMINYUM
Aluminyum folyo kaplı membranlar, mineral kaplı tipler gibi son kat malzemesi olarak kullanılır. . Özel olarak talep edildiğinde elastomerik membran olarak Maxima serisi içinde de temin edilebilir.Kullanıldığı alanlar:
Dere ve Baca Kenarları, Kubbe ve Tonozlu Çatılar, Prefabrik Yapılar
ARDUVAZLI ( KUMLU ) MEMBRANLAR

BITULINE PRIMA - Prima serisi membranlar
Atactic Polypropylene (APP) katkılı modifiye bitümden üretilen plastomerik tip membranlardır. Her türlü yapıda karşılaşılan su yalıtım sorunlarına cevap veren çok geniş bir spektruma sahip olan Prima serisi Bituline'ler, ılıman iklim kuşaklarının soğuk ve sıcak hava koşullarıyla iyi bir uyum gösterir. Ülkemizde en yaygın kullanılan membran tipidir.Kullanıldığı alanlar:Eğimli Çatılar, Gezilmeyen Teras ve Bahçe Çatılar, Dilatasyonlu Prefabrik Bina Çatıları, Kubbe ve Tonozlu Çatılar

© 2005 Copyright Baltaş Çatı Kaplama San. Tic. Ltd. Şti.
Design by 3T Bilişim