ÜRÜNLER/HİZMETLER > SANDV%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20PANELLER

POLİSTREN DOLGULU SANDVİÇ PANELLER
Atermit Isopanel, DIN standardına göre B1- Alev Yürütmez ve Ayrılmaz özelliği ile tüm dünyada en iyi ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak bilinen EPS (Expande Polistren) dolgu malzemesinden üretilmektedir. Atermit Isopanel, yapısı itibariyle yüksek ısı ve ses yalıtımı, hafiflik ve sağlamlık gibi özellikleri tek başına bünyesinde birleştirmektedir. 

 

Atermit Isopanel, 15 yıl ayrılmazlık garantisiyle, Türkiye 'deki sandviç paneller arasında en kaliteli malzeme olduğunu göstermekte ve farkını ortaya koymaktadır.

POLİÜRETAN DOLGULU SANDVİÇ PANELLER

Poliüretan izolasyonlu paneller, form verilmiş iki yüzey arasına poliol ve izosyanat adlı iki bileşenin enjekte edilip kimyasal reaksiyona girmeleri sonucu oluşan rijit poliüretan sert köpük dolgulu kompozit çatı ve cephe kaplamalarıdır. Poliüretan!ı panellerde kullanılan alt ve üst yüzey ürünün tipine göre boyalı galvaniz sac, alüminyum,  olabilmektedir.

Fabrikalar, sanayi yapıları, askeri yapılar, sosyal yapılar, prefabrik yapılar, spor tesisleri, yüzme havuzları, şantiye binaları, silolar, hipermarketler. alışveriş merkezleri, hal binaları ve konutlar gibi geniş yelpazede kullanım alanı vardır. Yapıların dış kabuğu ısı ve su izolasyonlu olarak estetik bir şekilde çözülmüş olur.



TAŞ YÜNÜ DOLGULU SANDVİÇ PANELLER
Yüksek yangın güvenliği istenilen yapılarda veya yanıcı, parlayıcı maddelerin depolandığı yerlerde tercih edilen  Mineral Yün İzolasyonlu Paneller üretilmektedir. Metal dış kabuk ve dolgu olarak kullanılan Ayanmazlık sınıfı mineral yün (taşyünü veya camyünü) izolasyon tabakası sayesinde yangına dayanıklı kompozit bir sistem elde edilmiştir.

Yangın emniyetinin yanı sıra, yüksek ses ve ısı izolasyonuda sağlayan paneller, çevreye zararlı madde içermemektedir.

© 2005 Copyright Baltaş Çatı Kaplama San. Tic. Ltd. Şti.
Design by 3T Bilişim